Terminsstart HT18

Skolan börjar igen den 20 augusti enligt följande tider:

7.55 för åk F-3 och 7-9

8.40 för åk 4-5

7.55 för åk 6 - obs ny tid!

Vi hälsar er alla varmt välkomna till ett nytt läsår och en ny termin!

Fokus under förra året var återkoppling i alla dess former och den tråden kommer vi att hålla i även under detta läsår, men vi kommer också återigen att delta i ett europeiskt nätverk kring historia och samhällskunskap.  Vi kommer också under hösten att fortsätta att utveckla vårt KIVA-arbete, ett fördjupat främjande arbete för att alla elever ska utveckla sin roll i sociala sammanhang och mot mobbing.

Vi berättar mer om detta och annat när vi ses på höstens föräldramöten! Vi återkommer inom kort med datum för dessa. Håll utkik!

I samband med skolstart kommer ni också att få ett antal blanketter att fylla i och skicka tillbaka till skolan. Vi uppmanar er att göra det så snart som möjligt så att kontaktuppgifter mm till er stämmer redan från början. Viktigt är också att ni själva uppdaterar era uppgifter i Unikum, så att ni nås av information från skolan och vi kan nå er på bästa sätt!

Vår ambition är att så mycket information som möjligt ska skickas via Unikum så det är viktigt att uppgifterna stämmer där.

Behöver man någon form av specialkost eller vill ansöka om modersmål så ligger de blanketterna här:

Vi har några nya medarbetare som hälsas välkomna in i vårt sammanhang!
Ulrika Hägglund lärare i förskoleklass, Malin Vestin resurslärare åk f-3, Emelie Alteby resurslärare åk 1-3, Björn Johansson lärare i idrott/engelska åk 1-6, Madelene Björndal resurslärare åk 4-6, Madelene Norman logoped och Erik Lindersson lärare i spanska och engelska.

Men vi hälsar särskilt alla nya och gamla elever med föräldrar välkomna hit till oss på Almunge skola!

Med hopp om ett lärande, fantasirikt, tryggt och trevligt läsår!

Eva Wiman (biträdande rektor) och Bodil Eriksson (rektor)

4 juli 2018