Clowner utan gränser!

Idag var det Almunge skolas tur att få besök av Clowner utan gränsers turné Skratturnén - för alla barns rätt. De berättade om barnkonventionen, hur det är att vara på flykt som liten och hur vi alla kan hjälpas åt att få människor som kommit till Sverige för att söka skydd att känna sig som hemma.

Artistgruppen Kompani Kvick består av akrobatiska clowner. De bjöd på en fartfylld föreställning med cirkuskonster, trolleri och bus för att locka till skratt men också för att låta nya känslor och tankar få ta plats.

Clowner

Clowner utan Gränser grundades 1996 och är en obunden ideell organisation som bedriver verksamhet för barn runt om i världen. De utgår från FNs konvention om barn rättigheter, läs gärna mer om dem här.

10 oktober 2017